Filtrer

Stativ til hængestol

Farve: Metal | Stativ til hængestol - fantastisk værdi | Skal du købe et stativ til en hængestol?

Elsker du hængestole, men har intet sted at hænge dem? Så brug et hængestol-stativ!

Hvis du har spørgsmål om den rette type stativ til hængestole, så ring til os. Vi vil rigtig gerne hjælpe!Stativer til hængestole

Et stativ til en hængestol bærer rigtig meget vægt på ét punkt, så det er vigtigt, at stativet er robust.

Vi har fire forskellige stativer til hængestole i vores sortiment. Vores stativer er de bedste stativer til hængestole på markedet. Vores stativer inkluderer endda med et års garanti.

Et hængestolstativ optager ret meget plads. Hvis du vil have stativet til at stå i dit hjem, skal du tjekke målene omhyggeligt, så du ikke får nogen uventede overraskelser.

Er hængestolstativet for stort? Vi har en løsning: 'Palmera'. Du sætter den fast til væggen. Når du ikke bruger hængestolen, kan du bruge kæden til at trække Palmera lige op mod væggen.

Til sikker og pålidelig ophængning af en hængestol er det bedst at købe et stativ til hængestolen. Et hængestolstativ er nemt og sikkert, og du behøver ikke at bore huller i loftet. Desuden kan du bruge hængestol-stativet overalt. Fra nu af er det supernemt at flytte med solen eller skyggen!

Skal du også bestille en hængestol? Så gå til oversigten over hængestole, klik på den hængestol, du kan lide, og dens produktside viser dig de bedste stativer til den pågældende hængestol.

Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Stativ til Hængestol 'Unico'
    Tropilex ® Stativ til Hængestol 'Unico'
    1.592,00 kr
    På lager
Vis som Gitter Liste

1 vare

pr. side
Faldende orden

Farve: Metal - Stativ til hængestol - Stativer

Metal. Stativ til hængestol - fantastisk værdi | Skal du købe et stativ til en hængestol?

Stativ til hængestole, laveste pris garanteret! Køb dit hængestol-stativ til en super pris. Største udvalg. Gratis levering og returnering.