Hvorfor HængekøjeButik.dk?

Mange af vores hængekøjer kommer direkte fra Brasilien, Mexico og Ecuador. Ved at give disse traditionelle hængekøjeproducenter adgang til et vestligt marked, får de udsigt til mere velstand og en bedre livskvalitet.


Føl dig godt tilpas, mens du slapper af i din hængekøje

Udgangspunktet for vores sortiment er, at alle produkter skal få dig til at have det skønt. God samvittighed er trods alt en vigtig ingrediens for at opnå fuld afslapning i din hængekøje!

Det er derfor HængekøjeButik.dk primært sælger produkter, som er fair trade og / eller miljøvenlige.

Du vil gå tilfreds herfra; ikke blot fordi du købte et fair trade produkt, men også fordi du kan vælge ud fra et stort udvalg, betale den laveste pris, og få en god service.


Fantastisk service

Vi forsøger at give den bedst mulige service med hver bestilling. Bestil inden kl. 16.00 og vi sender afsted samme dag! Vores kundeservice er tilgængelig fra 9:00 til 17:00 via telefon og chat.


365 dages returnering

Hos HængekøjeButik.dk kan du returnere op til 365 dage efter modtagelse af ordren. Hvis produktet ikke helt er, hvad du forventede, er det bestemt ikke noget problem!


Etablering af HængekøjeButik.dk

Vores første onlinebutik åbnede i 2009. Siden 2010 har vi lanceret adskillige nye onlinebutikker, herunder HængekøjeButik.dk.

Hos HængekøjeButik.dk bestræber vi os på at tilbyde det størst mulige udvalg af hængekøjer og hængestole, til den lavest mulige pris.

Ved at samarbejde med velrenommerede leverandører lige fra starten, har vi kunnet levere den bedste kvalitet og service fra begyndelsen.


Varme ønsker og et solrigt smil,


Kees van Dijk - Hængekøjer