Hængekøje Familie 'Rope' Natura (Hvid / råhvid)

872,00 kr
Udsolgt
SKU
TR-0135301
 • To personer
 • 400 cm
 • 160 kg
 • Hvid / råhvid
 • Tropilex ®
 • Produkt i restordre
 • Produktet afsendes indenfor 5 hverdage
 • Gratis forsendelse og returnering fra 200 kr
Betalingsmetoder - HammockGiant
 • Gratis levering
  fra 200 kr
 • 365 dages gratis
  returnering
 • Afsendes samme
  dag som bestilling
 • Premium Tropilex-forhandler!

Udsolgt: Ved bestilling inden kl. 16.00 afsendes varen i dag

Nøglefunktioner
Model Hængekøje Familie
Farve Hvid / råhvid
Mærke Tropilex ®
Velgørenhed Tropilex donerer 1 % af hvert salg til beskyttelse af vores klode!
Vægt 4.6 kg
Opbevaringstaske Ja
Matchende Pude Tilgængelig (ikke inkluderet)
Matchende tæppe K dispozici (není součástí dodávky)
Kapacitet 160 kg
Lærredlængde 210 cm
Lærredbredde 140 cm
Total længde 400 cm
Samlet bredde 140 cm
Minimal hængelængde 380 cm

Endnu smartere: en 'Rope' hængekøje

Slap af i en 'Rope'-hængekøje, og nyd den unikke oplevelse af en mild brise, der blæser over ryggen! En knyttet reb-hængekøje har en stor fordel i forhold til en vævet hængekøje, da den holder dig komfortabel og kølig, selv når termometerstregen stiger til vejrs.

Spredestængerne er fremstillet af eksklusivt shorea-træ (100% FSC).

Hængekøjen 'Rope' passer perfekt til alle hængekøjestativer i Tropilex-familien.


Knyttet med dobbelte reb

Mexicanske hængekøjer er normalt flettet med hundredvis af tynde rebstykker, men Tropilex bruger tykkere stykker, som gør hængekøjen meget stærkere og mere holdbar.

I øvrigt er disse 'Rope'-hængekøjer ekstra robuste, da Tropilex-hængekøjer – i modsætning til andre hængekøjer – er flettet med 2 reb i stedet for 1. Dette gør Tropliex 'Rope'-hængekøjer op til 40% stærkere end sammenlignelige hængekøjer.

Hængekøjen 'Rope' er ikke knyttet, men flettet, hvilket gør den endnu mere behagelig!


Fremstillet af genanvendte plastflasker

Affald er et stort problem i Indien, så det er dejligt at vide, at vores 'Rope'-hængekøjer er lavet af genanvendte plastflasker, uden at produktet mister kvalitet eller komfort på nogen måde!

'Rope'-hængekøjer er derfor lavet af polyester, men en unik vævningsteknik får dette materiale til at føles utroligt blødt. Endnu blødere end bomuld, faktisk!


Lavet med præcision og omsorg i Indien

Selvom nogle produkter er fremstillet i Colombia, arbejder Tropilex også med en nøje udvalgt fabrik i Indien. Denne fabrik drives af folk, der stærkt tror på styrkelse af kvinder, og på at fremme jobmuligheder for kvinder i både byområder og på landet. To landsbyer er blevet inkluderet som et resultat af denne fantastiske vision, og jobmulighederne har bragt bedre levevilkår for 60 lokale kvinder.

Tropilex betaler en rimelig pris for sine hængekøjer og overvåger arbejdsforholdene, hvilket hjælper denne voksende udviklingsregion med at blomstre for hver hængekøje købt.

1% For The Planet

Tropilex er medlem af 1% For The Planet, og donerer derfor mindst 1% af sin samlede årlige omsætning til at hjælpe med at bevare naturen og den biologiske mangfoldighed.

Dit køb giver derfor et lille bidrag til en bedre verden. Det vil få dig til at føle dig endnu mere komfortabel i din hængekøje! Dette afspejles perfekt af Tropilexs slogan: Slap af med en god følelse!


Udnyt vores specielle pakketilbud

HængekøjeButik.dk har prisbillige pakketilbud for hvert produkt.

Bestil en hængekøje med matchende stativ og modtag en stor rabat, eller køb en hængestol med en ekstra rabat på ophængsmaterialet.

Pakketilbuddene er tydeligt vist på hver produktside, så du kan med det samme være sikker på, at stativet eller ophængsmaterialet er det rigtige produkt til din hængekøje eller hængestol!

Relaterede produkter

Skriv en anmeldelse